12 Mart, 2011

Taşındım!


Digiturk ile Google' ın Blogger kullanıcıları ve okuyucularına yaptığı anlamsız işkence malum. Bu belirsizlikten ve boş boş oturup Google ile Digiturk' ün keyfinin olmasını beklemekten sıkılınca www.kafdagininardindan.com alan adımı alıp Wordpress'e taşındım.


İlk başta daha önceki Wordpress denemelerimi hatırlayıp 'Nasıl yapacağım? Becerebilir miyim?' diye düşündüm, bir çok kişinin de aklında bu soruların olduğuna eminim. Ama okurken-denerken-sorarken-tekrar denerken site şimdiki haline geldi.


Bundan sonra blogspot adresimden değil, buradan yazmaya devam edeceğim. Sanki blogumu değil de evi taşımışım gibi hissediyorum! Eşyaları taşıyıp duvarları boyadım sayılır, sıra eve yeni eşyalar eklemeye geldi. Umarım siz de yeni evimi benim kadar seversiniz ;)


Not: Hala Wordpress konusunda tam bir acemiyim. Ama aceminin dilinden acemi anlar, iyi bilen birine sormaya çekiniyorum diye düşündüğünüz bir soru olursa (Debelenerek bulduğum ' Eski blog izleyicilerimi kaybetmeden Google Friend Connect'imi nasıl yeni sayfama eklerim' ya da ' Temamın Türkçe dil dosyasını nasıl kullanacağım ' gibi, mail atmaktan çekinmeyin :)

4 kişi üşenmeyip içini döktü:

Gizem dedi ki...

Ben de yeni eve gelmiş gibi hissettim vallahi :):) Hayırlı olsun diyorum o zaman

Aslı dedi ki...

Hoşgeldin Gizemcim, çok teşekkür ederim =) Üstelik bu sitede ilk yorum da senin yorumun biliyor musun!

ÖZLEM dedi ki...

merhabalar , ben de bir blogspot kullanıcısı iken mart başında yaşanan talihsizlik sonrası sizin yaptığınız gibi elifimuyurken adını alıp wordpress e taşındım.
ama ben izleyicilerimi taşıyamadım
sayfanın tasarımını da bir türlü yapamadım. hatta font bile ayarlayamadım
yardım edermisiniz ?
şimdiden teşekkürler.
özlem Hüseyin

Aslı dedi ki...

Merhaba Özlem Hanım, elimden geleni yaparım tabii ki. Şimdi mail atıyorum yorum bırakırken kullandığınız adresinize.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?