07 Mart, 2011

Yedek Blog...

Blogun da yedeği olur mu demeyin, blogger yasaklandığından beri hepimiz bir yandan bu yasak kalksın diye umutla beklerken bir yandan da çözüm yolları arıyoruz. Ben de şimdilik blogspot ve (uzun zaman önce tembellikten vazgeçtiğim) wordpress üzerinden birlikte yazmaya karar verdim.

Blogspot uzantılı sayfaları açmakta sorun yaşıyorsanız www.kafdagininardindan.com adresinden ve kitapkurdununkutuphanesi.wordpress.com adresinden son yazıları takip edebilirsiniz.

Yasağın en kısa zamanda kalkması dileğiyle!

4 kişi üşenmeyip içini döktü:

deniz dedi ki...

Aslı bende acaba wordpress'e geçsem mi diye düşünüyordum ama DNS ayarı ile bu işi çözdüm tek tıkla siz arkadaşlarımı okuyabileceğim.

Aslı dedi ki...

Ben de okuldan dns ayarlarını değiştiren bir programla girebiliyorum ama o program da virüs getiriyor... sıkıldım domain aldım ama sorun bitmedi, günlerdir de onunla uğraşıyorum =/

deniz dedi ki...

Aslı neden yazmıyorsun uzun zamandır. İyisindir inşallah.

Aslı dedi ki...

Denizcim, kafdagininardindan.com adresini aldım oradan yazmaya devam ediyorum.Google friend connect i .com uzantılı adrese yönlendirdiğim için readerda ve blogger öğelerinde oradaki yeni yazılarım görünüyor sanıyordum ama görünmüyor mu? Eğer öyleyse düzelteyim...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?