13 Temmuz, 2011

FlorMar Oje Kurutucu Sprey



 

Ankara'ya gelirken yanımda Essie Good to Go'yu getirdim aslında ve hem kurutup hem de üstte parlak bir koruyucu kat oluşturma konusunda başarılı bir ürün. Amaaa tabii Flormar standlarında gözüme çarpıp duran devasa boyutlardaki sprey oje kurutucuyu denemeden duramadım. 3 farklı renkle denedikten sonra aşağı yukarı bir karar verdim hakkında  :)

Bu kocaman sprey muhtemelen sık oje sürenlere bile çook uzun süre gidecektir. Büyük boy bir Rexona deodorantın 175ml, bu kurutucu ise 400ml, sanırım bu miktar konusunda bir fikir verecektir.

Gelelim kurutmasına, ojeyi kaç kat kullanacaksanız sürdükten sonra 1 dakika kadar bekleyip bu spreyi sıkıyoruz. Tırnaklarımız buz püskürtmüş gibi bir anlığına üşüyor ve üzerinde kısa bir süreliğine bir sıvı var gibi görünüyor. Ardından bu sıvı kayboluyor ve ojemiz kurumuş oluyor.

Ben şimdiye kadar mat ve parlak 3 ojede denedim ve bir matlaşma ya da lekelenme görmedim. Ama oje üzerinde o parlak ve şeffaf son katı (top coat demek hoşuma gitmiyor :/ ) görmek istiyorum derseniz spreyi sıkmadan bir kat da şeffaf oje sürmekte fayda var.

Fiyatına gelince, bu boyutta bir ürün için bence gayet makul 8.90tl.

Yolculuklarda taşımanın imkanı olmasa da evde kullanım için mantıklı ve işe yarar bir ürün.

Resim

2 kişi üşenmeyip içini döktü:

AskinAy dedi ki...

flormari buralarda bulabilirmiyim bilmiyorum ama oje kurutucular cidden cok ideal oluyor evet bende seche vite yi siparis ettim beklemekteyim cok olumlu sonuclar okudum onun hakkindada!

Aslı dedi ki...

Flormar web sitesinden falan belki gönderim yapıyordur ama gerek var mı oralardayken uğraşıp bu spreyi aramaya, hiç sanmıyorum. Ama bizdeki yerli oje kurutucu eksikliği için güzel bir adım, hele ki yurtdışından alışveriş yapmamızın yasak olduğu bugünlerde... Seche vite deyince aklıma hep hersheyler.com yazarı İnci geliyor :) Yorumlar hakikaten hep güzel, umarım sen de onlar kadar memnun kalırsın :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?