05 Temmuz, 2011

L'oreal Professionnel ile Saç Dopingi



 

"Her gün 2 saat havuzun kloruna maruz kalmaktan saçlarım yıpranacak" diye düşünmeye başlar başlamaz karşıma L'oreal Professionnel serisi, hem de çileğe göre bile ucuz fiyatlarla çıktı. Çıktı da, birkaç pürüz var:

* Saçlarım2 haftadır düzenli olarak klorda kalmasına rağmen henüz sağlıksız görünmüyorlar.

* L'orealin sadece kuaförlerde satılan bu serisinin daha önce hiçbir ürününü kullanmadım, genelde sitelerde iyi yorumlar okuyorum ama hiçbir işe yaramıyor diyenler de var. Ürünler hakkında fikri olan varsa, ses verse harika olur :)

*Alacağım yerde bana uygun olduğunu düşündüğüm serinin şampuanı hem 500ml hem de 1500ml olarak var. Hatta saç kremi de var. Buraya kadar güzel. Ama yorumlarda hep saç kremi ile değil maskeyle daha iyi sonuç alındığı yazılmış, alacağım yerde yıpranmış saçlar serisinin değil kuru ve cansız saçlar serisinin maskesi var.

 


 



 


Amaç saçlarımı bugünlerde klordan-havuz suyundan, gelecek ay içinde de deniz-kum-güneş etkisinden koruyup yıpranmasını engellemek. Yaz sonrasında da artık egzozdan, hava kirliliğinden birşeylerden korur :D O yüzden yıpranmış saçlar için olan Absolut Repair serisinin şampuanını almayı düşünüyorum. Ama bu serinin saç maskesi alacağım yerde yok, mantıklı tek alternatif de kuru ve hassas saçları besleyeceğini vaadeden Intense Repair serisinin maskesi.

Karar veremedim, şampuanı Absolut Repair (yıpranmış saçlar için), saç maskesini de Intense Repair (kuru ve cansız saçlar) serisinden alsam ürünlerin yapacağı etkiyi değiştirmiş olur muyum, iki farklı seriden ürünü birlikte kullanmak absürd mü olur?

 

Resim, resim , resim

8 kişi üşenmeyip içini döktü:

luzumsuzisleruzmani dedi ki...

absolut repair serisi çok iyi ;intense repair de o kadar iyi mi bilmiyorum,ama yine de çoğu maskeden iyidir diye düşünüyorum,kullan bence:)

Aslı dedi ki...

Hangi seriyi alsam diye nete ilk dalış yaptığımda ilk senin sitende okumuştum zaten, önceki gün sayfadan sayfaya gezinip duran IP benim :) Saçlarımın durumuna da en uygun Absolut Repair görünüyor ama farklı serinin maskesiyle kullansam problem olur mu bilmiyorum ama bir an önce alacağım gibi görünüyor :D

Marjo dedi ki...

Valla ben kullanmadım ama bence al, dene, aklında kalmasın. Zaten senin saçının yapısına göre memnun kalıp kalmaman, belki hepimiz çok sevicez ama sen beğenmiceksin :P Ben de bu ara bonacure şampuanlara taktım mesela :P Alacam yoksa çatlarım :P

Aslı dedi ki...

Ayyynen o durumdayım, çok fena taktım kafama, almazsam çatlayacağım! Ama bak şimdi twitterda ayça da bc nin şampuanını aldım çok iyi dedi...

duru dedi ki...

5 temmuz tarihli bir yazı. demek buralardasıııın:)
şampuan ve saç kremi hakkında bir fikrim yok ben sadece bir arkadaşa bakıp çıkıcam:)

Aslı dedi ki...

Hihihi ankaradayım, sürekli twitterda ara sıra da buralardayım :D

AskinAy dedi ki...

ayyyy öncelikle bu fotoya manzaraya bayildigimi itiraf etmeliyim:) harika bir görüntü!!
ve bence hicte absürd olmaz canim ha yipranmis ha kuru cansiz ayni gibi bence.....

Aslı dedi ki...

fotoğrafa ben de bayıldım, her ne kadar photoshoplu olsa da güzel çekmiş ve güzel photoshoplamışlar diyelim :D Değil mi ama yıprandığına eminim her ne kadar cansız görünmeseler de...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?