11 Eylül, 2011

ELF Gümrüğü Geçsin, Bana Gelsin!



Bildiğiniz gibi bahar aylarında yapılan gümrük düzenlemelerinden beri yurtdışından kozmetik ürünleri getirmek yasak. Hatta kozmetik ve sağlık desteği amaçlı ürünler dışındaki alışverişlerdeki sınır da bir süredir 75€.

Kozmetik ürünler yasak olduğu için bir süredir yabancı sitelere bakmıyordum bile, görüp beğenip de alamadan sayfayı kapatmak sinr bozucu oluyor açıkçası...

ELF'ten gelen e-postada ELF'te tüüüüm ürünlerde %50 indirim olduğunu görünce, daha önce twitterda blogger arkadaşların fırçaların gümrüğe takılmadığını söylemesi aklıma geldi, denemeye karar verdim. Zaten o dönemde ELF'e e-posta göndermiştim, "Eğer bahsettiğiniz gibi gümrüğe takılırsa paket bize geri döner ve biz de paranızı iade ederiz, siz alışverişinizi rahatça yapın" demişlerdi.



Sadece makyaj fırçalarından oluşan siparişim gümrüğü geçebilecek mi bakalım, daha kargoya verilmedi ama beklemeye başladım bile :)

8 kişi üşenmeyip içini döktü:

Elif dedi ki...

haydi rast gele :D

Aslı dedi ki...

Benimkisi bulanık suya olta atmaya benzedi, birşey çıkacak mı çok belirsiz :D

buket yılmaz dedi ki...

ay umarım gelir şahsen gelirse aynı şekilde bende almayı düşünürüm zira hem uygun fiyatlılar hem de kaliteliler=)

Aslı dedi ki...

İnşallah, fiyat %50 indirimle daha da ucuzluyor bambu seti+3 fırça aldım 19 sterlin tuttu :) Gelirse buradan haber veririm zaten, gelmezse de naapalım, yasağın bir gün kalkacağını umut etmeye devam :D

Nazo dedi ki...

Ben mailleri acmıyorum artık.. Strawberry'i twitterdan bile çıkardım. Moralim bozulmasın diye :p merakla bekliyorum sonucu ;)

Aslı dedi ki...

Ayyy strawberry iyice sinir ediyor zaten hiç sorma :) Sanki şu yasak kalksa ipini koparmış gibi alışveriş yapacağım gibi hissediyorum zaten :D

Canan Bahadir dedi ki...

Yaa bu gumruge takilma olayi hic iyi olmadi!Ne guzel alisveris yapiyorduk ne guzel!İnsallah gelir fircalarin,guzel guzel kullanirsin!

Aslı dedi ki...

Değil mi ama, çok fena bir yasak bu... İnşallah gelirler, bakalım :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?