09 Eylül, 2011

Kuçulara, Pisilere Tarak


Bizim ufaklık, askeri disiplinle ve asker traşıyla büyüdüğü için tüy dökme sorunumuz pek olmuyor. Yine de bizimkinin kızlarında (5 tane de yavrusu var bizim tosuncuğun) uzun uzun tüylerini taramak için kullanılan Furminator diye bir tarayıcı görünce dikkatimi çekti.



Furminator ile tarayınca o rapunzel gibi köpeklerden dünyanın tüyü çıkıyordu, üstelik evdeki tüy topakları da neredeyse sıfırdı. Dur bir netten bakayım, hep kendime kozmetik mi alacağım, bu defa da bizim kıza birşeyler alayım dedim veee fiyatını görünce vazgeçtim.

Bir tarayıcıya 80-120 tl aralığında bir fiyat ödemem doğrusu. Ama başarılı alternatifleri olarak gösterilen diğer tarayıcılara bir bakayım dedim ve DealExtreme'de karşıma hem Türk kullanıcıların hem de oraya yorum bırakan kullanıcıların son derece memnun olduğu bu tarayıcı çıktı. Fiyatı 8.50 $



Ben denemek için bir tane aldım gitti, daha yola bile çıkmadı ama merakla bekliyorum. Gelince yorumlarımı yazarım ama o zamana kadar eğer arayan varsa bu alternatifi de bir denemekte fayda var :)

1 kişi üşenmeyip içini döktü:

red riding hood dedi ki...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?