24 Eylül, 2011

Project OMG! Pan-2

Veee kaldığımız yerden bitirme projeme devam. Karar ile uygulama aralığında 2 ürünüm bitmişti (fotoğraflarda da yoklar zaten), ikinci yazıyı yazana kadar birkaç ürün daha bitti.

Nerede kalmıştık?


23. Fa Golden Star:


Kokusunu beğenerek almıştım, hala da seviyorum ama çok uzun süredir bitemedi gitti... Deodorantların yarattığı o yanma hissini sevmediğim için arada roll-on kullanıyorum. Madem onu sevmiyorsun neden hep roll-on kullanmıyorsun derseniz, roll-on da da üstteki o top bölgesinde bakteri oluşumu olması kolay.


24. Maybelline Define-A-Lash


Şu alışverişte aldığım Maybelline setin içinden çıkmıştı bu rimel. Topaklanma yapmadan, fazla dolgunlaştırmasa da güzel güzel belirginleştiriyor. Sırada bekleyenler olmasa tekrar alır mıyım, alırım :)


25. Avon Moisture Seduction Ruj- Mocha Plum


%50 indirimdeyken denemek için almıştım, çok da memnun kaldım. Hem rengi çok güzel hem nemlendirici etkisi yüksek. Benimki geldikten sonra diğer arkadaşlarım da renklerinden sipariş verdiler, onlar da çok memnun. Eğer ruj arıyorsanız bu seriye bir göz atın derim.


26. Maybelline Watershine Diamonds-Mauve Diamonds (110)


Çoğu kişinin bu seriden bir ruju olmuştur diye düşünüyorum, glossları da vardı. Vakt-i zamanında hızımı alamayıp 2 tane almışım bu rujdan, o zamanlar severek kullanıyordum ama şimdi bana gitmediğini düşünüyorum. Yapısı çok ince, incecik simlerle dolu ve dudakları kurutmuyor; birçok kişi için harika bir ruj seçimi olabilir ama benim ten rengim zaten çok beyaz ve dudak rengim de onunla birlikte beyaz. Bir de kalın dudaklıları iyice köfteye dönüştürüyor bu simli-açık renk rujlar! Biraz daha renk veren rujlardan yanayım son zamanlarda. O yüzden bu rujları koyu renk ve mat rujlarıma ikinci kat olarak kullanıyorum pırıltı katıyor ama tek kat bunu kullanmayı kestim artık.


27. E.L.F. Mineral Lipstick (Barely Bitten)


Eyes Lips Face'in mineral serisinden bir ruj, rengi de tam adına uygun. Hani dudak renginizin solduğunu görüp azıcık ısırarak renk verirsiniz ya, öyle sağlıklı ve doğal bir renk. Çok uzun süredir kullanıyorum, artık bozulacaktır o yüzden bitirmeye çalışıyorum.


28. Max Factor Colour Perfection Lipstick-Ruby Shimmer


Rengini şurada görebilirsiniz, güzel bir ruj ama altında nemlendirici sürmek lazım, çok kurutuyor. Bir daha alır mıyım; benim için fazla simli olduğu için almayacağım.


29. Rexona Cotton:


Ev yarım yarım kullanılmış deodorant dolu maalesef. Bir tanesini project pan başlasam mı derken ısrarla kullanımım sonucu bitti, sıra bunda. Güzel bir kokusu ve bol bol pudrası var.


30. Garnier Esas Bakım- Göz Makyajı Temizleycisi


Kullandıktan sonra kaybolup giden, gayet güzel temizleyen, lens gözümdeykenkullandığımda dahi rahatsız etmeyen, uygun fiyatlı bir ürün. Fiyat performans olarak alınabilecek en güzel ürünlerden, tekrar alırım.


31. Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi


İki fazlı bu ürünün seveni çok ama ben o gruba dahil değilim. Hem temizleme sırasında hem de sonrasında yarattığı vıcık vıcık hissi sevmiyorum. O yağı temizlemek için göz altımı ova ova yıkamak zorunda kalmak hoşuma gitmiyor. Bir daha hayatta almam.


32. Garnier Sivilce Karşıtı Roll-on


Sivilceyi küçültme konusunda yavaş kalsa da yarattığı o serin serin rahatlatma hissi için almaya, sürmeye değer. Bu aralar cipse çikolataya sarınca ihityacım oluyor buna maalesef...


33. Garnier Kafeinli Roll-on


Gözlerim şiş uyandığımda ilk iş bundan sürüyorum, üzerinde de bir yeşil çay içince okula gidene kadar şişlik iniyor. Aynı sivilce karşıtı olan versiyonu gibi bu da serin ve çok hoş bir his bırakıyor :)


34. ELF Kütikül Kalemi


Çantamda her an taşıyabiliyorum, kalem şeklinde olduğu için kullanımı kolay ve kütikülleri hemen yumuşatıp geri itiyor; daha ne olsun? 1.5 sterline almıştım, elimdekiler bittiğinde lanet kozmetik yasağı bitmiş olursa yine alırım.


35. FlorMar Perfect Coverage Concealer (02)


Lens kullandığım için yüzerken deniz gözlüğümü (su almasın diye) deliler gibi sıkı takıyorum. Her yüzüşüm de en az 1 saat sürüyor ve sudan çıktığımda dayak yemiş gibi mosmor iki yuvarlak gözlerimi çevrelemiş oluyor. Tatil sırasında bu kapatıcıyı o izleri saklamak için geçici olarak galmıştım. Ortalama kapatıcılıkta, ortalama yoğunlukta ve arko kremler gibi yoğun bir kokusu var. Bunu göz çevrem yerine ufak etefek izleri kapatmak için kullanacağım, bir daha da almayı düşünmüyorum.


36. Maybelline Everfresh Concealer (Light Beige)


Herşeyi ortalama: fiyatı, kapatıcılığı, yoğunluğu, kokusu... Yine de bu kapatıcıyı uzun zamandır severek kullanıyorum. Elimdekiler bittikten sonra tekrar almayı düşünebilirim.


37. Rimmel Extra Super Lash (Brown-Black)


Bu rimeli taaa Dubrovnik tatilimizde Karadağ'dan almıştım. Topaklanmadan kirpikleri güzelce ayırdığı, aşırı bir dolgunluk vermese de belirginleştirdiği, rengi son derece doğal olduğu ve tabii ki hatırası olduğu için çok seviyorum. Özellikle makyajsız ama bakımlı görünmek için iyi bir seçim, tek tek ayrılmış koyu renk kirpiklerle rimel sürmemiş izlenimi verebiliyorum ;)


38. J Lo Live Luxe


Bu parfüm hiç benim tarzım değil, fazlasıyla şekerli ve meyveli, şimdi denesem almazdım. Yine de enerji patlaması yaşadığım, rengarenk giyindiğim günlerde iyi gitti:) Azıcık kaldı, onu da 2-3 günde bitiririm.


39. Cacharel Liberté


50ml.liğini 23 liraya Cheapsmells'ten almıştım, kışın çok severek kullandım. İlk anda çok ağır gelebilir, yaz ve ilkbahar için de uygun değil ama sonbahar ve kış için seçilebilir. İleride tekrar alabilirim :)


40. ELF Candy Shop Lip Gloss (Cherry Bomb)


Kutusunu, rengini, kokusunu, fiyatını çok seviyorum :) Elimde açılmamış bir tane daha var, şaşırmadınız değil mi :D


41. The Body shop- Merry Cranberry Lip Balm


Dudağa hafif bir vişne rengi veriyor, içinde de fazla göze batmayan minik simler var. En güzel yanı kışın soğuklarında dudağı harika koruması ve şeker kokusu :) Havalar soğuyunca hemen bitiririm bunu muhtemelen.


42. Golden Rose Likit Eyeliner


Fırçası ve koyu siyah rengi çok güzel ama maalesef kalıcılığı kötü... Bir daha almayı düşünmüyorum.


43. The Body Shop Kenevirli Dudak Balmı


İncecik, küçücük bu balm da çatlamış-kurumuş dudaklar için birebir.


44. Maybelline Affinitone Pudra


Tam istediğim gibi: doğal görünümlü, kapatıcılığı düşük, yağlanmayı önleyici ve hafif. Kenarında köşesinde kalan pudrayı bitirmeye çalışıyorum, elimdeki id Bareminerals pudra bitince tekrar bundan alacağım.


45. Max Factor Creme Puff


Bu project pan en çok bu üründe işe yaradı, aldığımda kıştı ve ben Casper beyazıydım. Şimdi bronzlaşınca, daha doğrusu pembeleşince tekrar bir deneyeyim, bitsin bu da dedim. Geçen haftadan beri her gün kullanıyorum, bayıldım!


46. Golden Rose Liquid Concealer (05)


FlorMar ile benzer özellikteler, farkları ürün miktarları (FlorMar 10ml, bu 2ml) ve birinin sünger fırçalı diğerinin çevirmeli-oje fırçalı olması.


47. Dior Diorissime Ready To Wear Makeup Clutch (Daylight Madonna)


Renklerine, kalıcılığına, kutusuna bayılıyorum! Gündüz makyajı için çok güzel bir palet, farlar da baz sürmeden dahi kalıcı. Ama son kullanma tarihini geçti, bir an önce bitsin, yazık olmasın...


48. Avon Simple Elements Perfect Cotton


Bendeki 30ml.'lik küçük boyu, çantamda taşımak için almıştım. Temiz bir kokusu var ama ne yazık ki çoğu Avon parfümü gibi kalıcı olmaktan çook uzak...


49. Rochas Fleur d'eau


Benim ferah ve güzel bahar kokum :) Kokusu nasıl derseniz cevabım bahar bahar kokuyor derim. Şişesini de kokusunu da çok seviyorum ama alalı çok oldu, kokusu bozulmaya başlayacak, bitirmeliyim.


Geldik sonbahar dönemli bitirme projemin listesinin sonuna. Bundan sonra biten ürün yazılarında görüşmek üzere ;)


6 kişi üşenmeyip içini döktü:

Aphraell dedi ki...

oyy tam bi mücadele olcak bu project pan işi senin için :) kolay gelsin diyorum, benim kaldı 9 pan :)

Marjo dedi ki...

hihi bi tane daha bulsaydın ya project 50 pan derdik :D

Bazı parfümler, deo'lar, makyaj tem.'ler çabuk bitiyor da rujlar çatlatıyor insanı :S kolay gelsin :D 2-3 haftada bir güncel haberlerini ver ama merak ederim :D

Aslı dedi ki...

Evet ya uzun mesafe koşusu oldu benimki... Darısı bsşıma :D

Aslı dedi ki...

İlk anda 51di de başlayana kadar 49da düştü zaten, abarttım iyice :D Parfüm-deodorantlardan biten var, rujlar da yavaş yavaş eriyor gibi, ya da bana öyle görünüyorlar...

liu dedi ki...

son durum nedir aslıcım:D

Aslı dedi ki...

Birazı bitti canım, taaa önceki pazar fotoğraflarını da çektim ama bir türlü fırsat olmadı yazmaya :S Yarın okulda düzenleyip yazsam güzel olacak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?