13 Eylül, 2011

Sarah Jessica Parker-Covet

Sarah Jessica Parker'ın Covet parfümünü Cheapsmells'ten alırken kokusu hakkında bir fikrim yoktu, ne kadar kötü olabilir ki diye düşünerek almıştım.

 


Şurada yazmışım, 100ml'si 33$'mış ki, o zamanlar dolar böyle fırlamamıştı...  Yurtdışından kozmetik alışverişinin yasaklanacağı da aklımızın ucundan bile geçmiyordu tabii...

Yaz tatili başlarken ben de diğer parfümlerimin iyice azalmasını fırsat bilip hafif bir kokusu olduğunu okuduğum Covet'i kullanmaya başladım. Ama bir türlü sevemedim kendisini... O da beni sevmediğinden mi bilmiyorum, bende kalıcılığı Avon parfümlerinden bile daha az oluyor :( Kokuya tahammül edemediğim, üzerimde çok hafif bir koku istediğim günlerde kullanıyorum.



Sıradan bir kokusu olan, kalıcılığı çok düşük bu parfümü eğer Türkiye'den alsaydım çok pişman olurdum eminim. Sevil'deki indrimli(!) fiyatı 50ml için 80tl, 100ml için 118tl. İlla ki alacağım, kokusunu ben beğendim derseniz bile, bir yerlerde deneyip kalıcılığını görüp ondan sonra almanızı tavsiye ederim :)

2 kişi üşenmeyip içini döktü:

Elif dedi ki...

o kadar hafif diyorsun .
Bu yaşıma geldim henüz işte bu benim kokum diyebildiğim bir parfümle karşılaşmadım .
tenden tene çok fark var
bendede tüm kozmetik ürünler uçucudur.
yazık birde dünya para veriyorsun . sonrasında dolap bekliyorlar .
şimdilerde yves rocherin banyo ürünlerini ehh diyebiliyorum .
uçucu olmayan parfümlereeee hihihii

Aslı dedi ki...

O kadar hafif maalesef... Banyo ürünlerinin kokusu tenden daha hoş bir çıkış yapıyor sanki (o nasıl bir tarif olduysa!!) bir de benim kadar çabuk sıkılan biri için tek bir parfümü seçip başka birşey kullanmamak hiiç de mümkün görünmüyor...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?