08 Ekim, 2011

Gümrük-Savar E.L.F. Fırçalar

Gümrük düzenlemelerine güvenemeden verdiğim ELF siparişim elime sağ salim ve tam kadro ulaşmıştı. Anlayacağınız iç rahatlığıyla ELF'ten fırça siparişi verebilirsiniz, fırça standı açmayacaksanız ELF'ten 75 euroluk alışveriş yapmanız ve bu nedenle gümrüğe da zor zaten :D Ama o siparişlere başka makyaj malzemelerini eklememeye dikkat edin. Ve bence studio serisi ve bamboo serisi dışındaki sert ELF fırçalarını boşuna almayın, bunlar ne kadar yumuşacıksa onlar da o kadar sert oluyor.

Siparişimde studio ve bamboo fırçalar vardı. Bunlar malum meşhur fırça markalarının yine kendileri kadar meşhur bazı fırçalarının bariz taklitleri ;)

Anormal fiyat farkı ve gösterdikleri performansı düşününce tamamına" iyi ki almışım" ve "siz de alın" diyorum!

 


İlki stipple brush; MAC 187'ye o kadar para (90tl civarı galiba) veremem diyorsanız yaklaşık 1/10 fiyatına (ben indirimle 1.75 sterline aldım) bu fırçayı deneyebilirsiniz.



Creme puff için, pudralarım için, allık için kullanıyorum; çok sevdim!


 


 Yaz bitti, ben de mutlulukla eyeliner ve dumanlı makyajlarıma geri döndüm. Bu fırça da o dumanlı gözleri sabah hızlıca oluşturmak için.




Bu fırçadan 2 tane aldım ama henüz denemedim, elim daha önce aldığım ELF Small Angled Brush'a fazlasıyla alıştı. Hiçbir sabah yeni fırçayı deneyip gecikme riskini göze alamadım, hazır haftasonu evdeyken unutmadan denemeli :)




Bu defa da MAC 184'ten mi esinlenmişler ne?



Veee merak ettiğim bamboo serisi fırçalar. Fırçaların yanında gelen çanta bile birebir esinlenilmiş (!)





Ruj fırçasını her gün kullandım, diğerleriniyse sadece denedim, yumuşacıklar :) Tek sorun kısacık olmaları, seyahatler için ideal ama günlük kullanım için küçükler bence. Satın alma sayfasında boyutları belirtilmiş zaten; 6cm-15cm aralığındalar.


Fiyatları nedir derseniz de (%50 indirimle aldım) şöyle:


Fan Brush                                     £1.75

studio stipple brush                     £1.75

Small Smudge Brush                    £1.75

studio angled eyeliner brush       £1.75

mineral 4pc bamboo brush set    £7.50

angled eyeliner brush                  £1.75

bamboo lip brush                        £2.75

Delivery:                                       £3.95

21 kişi üşenmeyip içini döktü:

Kurbaga Prensesler dedi ki...

ben de studio serisinden stipple ve complexion brush almıştım , güzel fırçalar. postu okuyunca bamboo sete de şans vermeye karar verdim :) güle güle kullan!

Aslı dedi ki...

Teşekkür ederim, sevecek misin bambooyu merak ediyorum :)

fashion&makeupfreak dedi ki...

Vay, süper olmuş gelebilmesi. Güle güle kullan. Stipple ve bambbo set de benim vazgeçilmezim. :)

Aslı dedi ki...

Teşekkür ederim :) Ben de çok sevdim, özellikle de stipple incecik bir tabaka sürmek istediğimde çok işe yarıyor!

Aphraell dedi ki...

Hemen elf'in sitesine koşup liste yapıcam şimdi, süper haber :)

Aslı dedi ki...

GRATISELF de yaz free shipping olsun hatta ;)

kova kadınıyım ben dedi ki...

cok pis gaza geldim valla cok pis :)
denemek için alsak mı ?

Aslı dedi ki...

Denemek lazım tabii ;) Bu geceye kadar GRATISELF kodu da geçerli, kargo ücreti de yok hem.

Jardzy dedi ki...

sevindim ancak farklı bir sorum olacak:
white box mı yaptınız, satın mı aldınız? fotoğraflar süper.

Aslı dedi ki...

Teşekkürler, evin iyi ışık alan bir yerinde beyaz kağıt arka planla çektim :) Neredeyse 2 yıl önce lightbox almaya niyetlendim, sonra yapımı karşıma çıkınca " ben bundan yaparım" dedim. İskeleti yaptım, kumaşı aldım ve hazırladım veee bütün malzeme hala tembelliği bırakıp birleşecekleri günü bekliyor :S Dünya üzerindeki sayılı tembellerdenim ben...

Mine Ünal dedi ki...

Benim siparişim 2 aya yakın bir süre gümrükte bekledikten sonra ingiltereye geri gönderildi hem öyle çok bişey de almamıştım 25 pound ödemiştim.Sanırım biraz şans işi oluyor..

Aslı dedi ki...

Yaa üzüldüm... Cidden gümrükte karşılaşacağı kişiler konusunda şanslı olmak lazım galiba, bir de siparişin içine risk olabilecek her türlü kozmetiği atmaktan kaçınmak... Bu siparişin de geliş sebebi muhtemelen sadece fırçalardan oluşyor olması. Peki firma geri ödedi mi o 25 poundu?

Nazlıcann dedi ki...

Cnım alix avienin beyazı ve golden rosenun siyaj ojesini kullandım bunlar koyu kıvmlılar zaten :))

funda dedi ki...

merhaba;
1 senedir elf in fırçalarını almak için çabalıyorum.HAtta türkiye'de carrefour da satıldığını duydum ama bulamadım.Biliyorsun MAC 187 fırça çok pahalı.Buna benzer bir fırça arıyorum ve elf'in fırçalarının uygun olduğunu duydum.Ama bu şekilde alışverişi bilmedigim için hala bekliyorum.YArdımcı olabilir misin bana?

Aslı dedi ki...

Hmmm çok teşekkürler Alix Avien'in bir pembe rengi vardı bende bulup deneyeyim onu ;) Ama Golden Rose'un kıvamı diskler için çok sıvı değil mi sanki? O uzun saplı klasik serinin ojesi miydi?

Aslı dedi ki...

Burada ELF'inkiler satılsa bile pahalıya geliyor Funda, şu anda tatildeyim ama dönüşte resimlerle nasıl alışveriş yapılacağını anlatan bir yazı hazırlarım olmaz mı ;)

funda dedi ki...

aslıcım cevap vermen bile ne kadar nazik olduğunu gösteriyor.Elbetteki bayramdan sonra mümkünse açıklarsan çok ama çok sevinirim.Artık beinmde elf lerim olsun istiyorum .İyi bayramlaaaaaaaar

aytül dedi ki...

Canım ben Elf'ten 25 Kasımda sipariş verdim(kargo tarihi 25 Kasım) ama hala elime geçmedi. denin ki kaç gunde geldi

Aslı dedi ki...

Normalde hiçbir etken olmazsa 15-20 gün içerisinde geliyor ama şimdi tam yılbaşı hediyelerinin alındığı zaman, dünya genelinde kargolar yoğundur diye tahmin ediyorum o yüzden gecikme olabilir bence. Ulaşamasa bile ELF' e mail atarsan geri ödeme yapacaklardır zaten, benim kargom kaç yıl içerisinde sadece 1 kez ulaşamaadı onda da "muhtemelen gümrükte takılmıştır ama ödemenizi yaparız" deyip hemen hallettiler, endişelenme hiç ;)

Jezebel dedi ki...

Merhaba,
Bende yazın bir sipariş vermiştim Elften gümrüğü takılıp gümrükten 2,5 ay sonra tekrar geri göndermişlerdi.Büyük bir hevesle parayı geri yatırmalarını beklerken ürünleri tekrar kargoladıklarının mailini atmışlar ve yine aynı şekilde gümrükte beklemekteler.Acaba gümrüğe gitsem alabilir miyim? :(

Aslı dedi ki...

Bildiğim kadarıyla gümrüğe gitsen de yasak olan ürünleri teslim etmiyorlar. En güzeli ELF'e mail atıp tekrar kendilerine geri döndüğünde geri ödeme yapmalarını istediğini söylemek... Yasak kalkana kadar satın aldıkların içinde kozmetik kategorsine giren ruj-far-pudra v.b. ürünler olmamasına dikkat et bence ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?