03 Kasım, 2011

Project Pan-Güncelleme

Burada birinci şurada da ikinci bölümünü yayınladığım devasa project pan ne durumda derseniz önce bitenler:


 





Bunlar bitip çöpe -daha doğrusu plastik için olan geri dönüşüm kutumuza- gidenler.


Rujlardan, pudralardan da ikişer tanesi hızla sona yaklaşıyor. Bitirip çöpe atmak insanı ne güzel hafifletiyormuş meğer! Yeni bir ürünü kullanmanın heyecanı önceki ürün bitmişse daha da fazla oluyormuş.


Babamların hediye ettiği kofre ve ojelerimi saymazsak kozmetik diyetim son derece başarılı ilerliyor, doğrusu başta bu kadar dayanabileceğimi sanmıyordum, mutlaka birşeyler alırım diye düşünmüştüm. Yurtdışı alışverişleri yasaklanamsaydı alırdım da belki ama orasını karıştırmayalım :)


Not: Arko'nun missss kokulu kremi bir motorsiklet kazası geçirdiği için kapağı kırık, alt tarafı çiziklerle dolu ve ağzı kirli gibi duruyor maalesef. Kremlerime şiddet uygulamıyorum yani!

10 kişi üşenmeyip içini döktü:

modaerator dedi ki...

Deoadorant parfüm dışında krem dahi sürmem kişisel bakım malzemeleri alıp dolabımda öylece kalır biliyormusun:)

kova kadınıyım ben dedi ki...

cilt tipimiz aynı galiba
the body shop nemlendirici benim de favorim ve bitmek üzere aciil 2 al 1 öde kampanyası yapmalarını bekliyorum
ben de diyetteyim inat ettim ne kdr indirim olsa da almıcam.

aphraell dedi ki...

off süper ilerlemişsin :) ben son üçü bitirdikten sonra tıkandım, birşey almıyorum ama olanlar da hala bitmek bilmedi. bir yüz kremi dibinde kaldı ama heralde iki hafta daha gider, katı roll-onlar zaten bitmek bilmiyor :( benim pan daha bir yıl fln sürcek gibi :)

Canan Bahadır dedi ki...

Harikasın ya!Dediğin gibi insan elindekileri birer birer bitirip atınca nasıl da hafifliyor!
Ben de aynı şeyi kitaplar için düşünüyorum.Şimdi fuara kadar kitap almıyorum ve elimdeki okuyup okuyup kaldırdıkça o kadar iyi geliyor ki, yeni gelecekler için enerji topluyorum:))

Aslı dedi ki...

Ahhh ahh eskiden ben de yüzüm haricinde krem ihtiyacı duymuyordum ama doğuda doğuktan ve kireçli sulardan bir tuhaf oldu cildim... Ne güzel aslında yaptığın, en basit bir el kreminin bile içinde dünya kadar koruyucu-renklendirici v.b. oluyor. Rüzgarcığa da yarıyordur eminim bu kimyasaldan uzak durma ;)

Aslı dedi ki...

Hafifliği, nemlendiriciliği, kokusu çok hoş değil mi :) Bu serinin jeli ve toniği bana yetersiz geliyor ama nemlendiricisine bayılıyorum! Diyete devam, işimiz bittiğinde aynanın önü-çekmece muhteşem görünüyor olacak ;)

Aslı dedi ki...

Bende de liste çok uzun, 2012ye hala kozmetik rejiminde gireceğiz gibi görünüyor... Yüz kremi bir derece de o katı roll-on lar hakikaten fena :S

Aslı dedi ki...

Aynen, çok iyi geldi! Ben de yazdan beri kitap almamaya çalışıyorum çünkü okunmayı bekleyen çok kitabım var ve maalesef senin gibi okumaya devam edemiyorum ben bu aralar, tamamen bıraktım...

viva dedi ki...

türkiyedede varmi artik bu cöp ayrimi?
Sadece bizim basimizin belasi saniyordum ; )

Aslı dedi ki...

Burada Almanya’nın tam tersine hiiiç bir düzenleme, tasarruf, proje yok Belki zorla bize çöplerinizi ayrıştırıp koyacaksınız denseydi ben de sinir olurdum ama şu andaki sorumsuzluğa çok üzülüyorum… Oranın kaç katı büyüklükte ve eline geçeni çöpe tıkıştıran bir ülkeyiz ve hepsi toprağa yığılıp her şeyin yenisi üretiliyor… Okuldaki öğrencilerimle elimizden geldiğince ayrıştırıp geri dönüşüm fabrikalarına göndermeye çalışıyoruz ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?