13 Ocak, 2012

Kaçırılmayacak Fırsat

Bioderma H2O malum neredeyse tüm bloggerların fikir birliğinde olduğu tek ürün. Çoğumuzda var, hepimiz de çok memnunuz :)

Bu ürünü sevemizin bir nedeni de neredeyse damcanayla aldığımız 500ml'lik ürünün 1 alana 1 bedava indirimiyle harika bir fiyata bizim olması. 2 tane 500ml'lik ürünü 49tl'ye alıyoruz ve o ürün hem ciltte hem de gözlerimizde harika bir iş çıkartıyor.

Bu ürün zaten çok iyi fiyatlı dedim ya, bir de "Bioderma Sensibio Antiperspirant Roll On Alana + Bioderma Sensibio H2O 500 ml hediye" şeklinde 24.90'a aldığınızda 50tl'ye:


 2 tane alkolsüz ve Hipoalerjenik  Antiperspirant Roll-Onunuz ve




2 tane 500ml'lik Sensibio H2O'nuz oluyor. Tek sorun bu 2li setin hemen tükeniyor olması. Ama eğer onlineecznem.com gibi internet sitelerini takibe alırsanız mutlaka birinden bu avantajlı seti kapabilirsiniz ;)

Eğer intenetten alışveriş konusunda güvensizlik yaşıyorsanız bu sitelerde size PayPal ile ödeme imkanı da sunuluyor.

4 kişi üşenmeyip içini döktü:

viva dedi ki...

Bende göz makyajimi cikartmak icin kullaniyorum, süper birsey : )

Aslı dedi ki...

Değil mi ama ;)

deniz dedi ki...

Aslı yulaf kepeği aldın mi? Ben şehirde bulamamıştım da.

Aslı dedi ki...

Aldım canım, şehirde hiçbir yerde yok maalesef... Gerçi Ankara'da da baktım, hem çoğu yerde bulamadım hem de internetin 2 katı fiyatına satılıyor! Ben gurmenet.com.tr'den aldım, tavsiye ederim. Bir de yulaf ezmesi ile yulaf kepeği çok fark ediyor, eğer ciddi niyetle başlıyorum diyorsan bence al sen de ;) (400 gramlık 15-20 gün, 500 gramlık 1 ay kadar gidiyor...)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?