08 Ocak, 2012

Kutu Kutu Pense



Türkiye'de benzer bir uygulama yokken bir gün, yurtdışındaki "aylık olarak bir kutuda deneme ve seyahat boy ürünlerin gönderilmesi" uygulaması bizde de başladı. O günden beri de özellikle bloglarda "...box", "....kutu" yorumları aldı başını yürüdü! Hatta fazla yürüdü sanki ama neyse :D

Bu kutulardan beğenilere, kişisel tercihlere, cilt tipine uygun, kaliteli ürünler gönderenler, iletişime önem verenler hemen öne çıktı. Bunlara önem vermeden 20 yaşındaki üyeye kırışık azaltıcı krem gönderenler, saçı boyasız üyenin kutusunu boya koruyucu saç ürünleriyle, beyaz tenli üyenin kutusunu koyu renk ürünlerle dolduranlar, ama bence en çok da "vazgeçtik fiyatı artırıyoruz" diyenler hooop gözden düştüler...


Kutuların en çekici yanı sürpriz faktörü bence! Gönderim tarihine kadar içinden ne çıkacağını bilmemek, kargocu kutuyu uzatırken heyecanla kapağın açılacağı anı beklemek :)

İlk başlardaki "şu kutu da var, bu kutu da var, aa bak bu da yeni çıkmış" derken başım döndü ve biraz zaman geçmesini, uygulamaların oturmasını beklemeye karar verdim. İyi ki de öyle yapmışım :) Bir de ilk anda pek düşünmesem de "Benim için bu uygulama uygun mu?" diye düşünmeye başladım.

Genel olarak fiyatlar 19 tl ve bazı kutulara baktığımda "Evet bu fiyata fazlasıyla değer" diyorum. Ama her ay 19 tl'ye küçük sürpriz ürünler mi isterim yoksa seçeceğim tek bir ürünü alıp doya doya kullanmak mı? Mağazalardaki stand görevlileri problem çıkartmayı bırakırsa benim tercihim kesinlikle 2. seçenek!

Gelelim geçen hafta elime ulaşan kutuya! Evet ben de burada bir kutu göstereceğim, hala kararsız-kutusuz olanlar varsa diye :))

Aşağıdaki fotoğraflar Luxybox'a ait. Genel olarak açıklamak gerekirse pembe, tatlı bir kutuda geliyor. İçinden daha kapağı açarken hoş bir koku almaya başlıyorsunuz ve pembe kağıda sarılmış, incilerle süslenmiş paket karşımıza çıkıyor. Bu kutu blog yazarlarına giden standart kutu olduğu için yaş-cilt v.b. özelliklere göre düzenlenmiş değil. Üye olanlar için bu özelliklere göre düzenleme yapılacaktır diye tahmin ediyorum. Üyelik adresi http://www.luxybox.com/ şeklinde. Gerisini fotoğraflar göstersin :)





 


 



 

4 kişi üşenmeyip içini döktü:

Deniz dedi ki...

Bende hala kutusuz olan biri olarak bu postunu cok begendim. Ve benim bunlardan haberim bile yoktu. İmm bence supriz seyler gelmesi cok guzel.bende uye olmayi dusunuyorum. Hangi kargo ile geliyor acaba.

Aslı dedi ki...

Gerçekten de sürpriz açısından çok hoş oluyor ama çok çeşitlendiler, araştırarak seçmek lazım ;) Yanılmıyorsam Aras Kargo ile gelmişti bu Luxybox...

Deniz dedi ki...

Bende bayagi arastirdim galiba ben lilakutuya abone olucam.

Aslı dedi ki...

Lila kutu mantıklı bir seçim bence de :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?