15 Şubat, 2012

MAC - Jade's Fortune


Jade's Fortune MAC Semi-Precious koleksiyonundan mineralize bir göz farı. İlk baktığımda dikkatimi çekmedi bile, denemeseydim de muhtemelen almazdım. Ama deneyince "aaa eveeet" dedirtti :)



Canlı sarı, fıstık yeşili, krem, metalik gri-maviden oluşuyor gibi görünüyor ama sürdüğünüzde o kadar rengin nereye gittiğini anlayamıyorsunuz :D



Resimde en başta kuru ve bazsız, yanında Rival de Loop far bazı üzerine ve sonda da MAC Take Root üzerine uygulanmış rengini görebilirsiniz. Koyu bir renk olduğundan bazın ten rengi ya da kahverengi olması bir fark yaratmadı. İçindeki metalik mavi, yeşil, mor, pembe ışıltılar ve esas olan gri renk birleşince çok hoş. Bu far koyu renk gözlere sahip birinde nasıl durur bilemiyorum ama ben fazlasıyla beyaz tenliyim ve yeşil gözde bu rengin duruşuna bayılıyorum! Aynı şekilde mavi ve ela gözlerde de güzel duracağını, göz rengini iyice ortaya çıkartacağını düşünüyorum.





İyi de biz bunu nereden bulacağız derseniz ben yılbaşı haftasında ELCA'dan almıştım, bol bol da vardı, ama kalmış mıdır bilmiyorum. Diğer seçenek de yurtdışından gelecek birini bulup internetten ona gönderim yapmak olabilir...

4 kişi üşenmeyip içini döktü:

deniz dedi ki...

Aslı son bir aydır yazmıyorsun. İyisin di mi?

Aslı dedi ki...

Denizcim o 1 ay içinde 2 defa hastalanıp bir de yatılı misafir ağırlayınca nete pek giremedim... Ama iyiyim, yazacağım önümüzdeki günlerde :)

Deniz dedi ki...

Ooo iyi arkadasim birde luxybox kutu hakkinda yazmadin.

Aslı dedi ki...

Luxybox 1 aylıktı, sonraki ayın kutusu yok maalesef bende... Sen Lilakutu'yu sevdin mi?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?