23 Ekim, 2012

English Home Güzellikleri

English Home web sitesinde amaçsızca(!) dolaşırken, beğendiğim birkaç ürünü indirimde görünce, evime bir bayram hediyesi alayım dedim. Her şey evim için yani :)


Bu iki panonun fiyatı düşmüş. Eskiden koltuklarımız yeşildi, bu panoları uymadığı için defalarca bakıp bakıp rafa bırakmıştım. Geçen hafta gelen krem rengi koltuklarımızla çok yakışacaklar diye düşünüyorum!


Jardin sürahi 26.90'dan 13.45'e düşmüş, bu sürahi de salonumuz için geliyor. Yalnız üzerindeki desen kağıt kaplama gibi, eğer ki boyama zannederek alırsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz...



Üçlü cupcake desenli şirin kutular 64.90'dan 32.95'e düşmüştü.

Çerçeveler, kırlentler, battaniyeler arasında da indirime giren güzel şeyler vardı, eğer benim gibi English Home mağazası olmayan bir ildeyseniz ya da mağazaya gitmeye zamanınız yoksa bir bakın derim ;)



09 Ekim, 2012

Extrait Dora

Hafta sonu Trabzon'daydık. Karadenizin bulutlu havası artık yaza ve güneşe veda ettiğimizi iyice yüzümüze vurdu... Pembeleşen yanaklarla birlikte saçlarımın renginin açılma ihtimalinin de sona erdiğini kabullendim.

Tam "Gitti güzelim yaz, bu yaz da papatya suları işe yaramadı, güneşle de ancak bu kadar açıldı saçımın rengi" derken Watsons'da daha önce de gördüğüm Extrait Dora'yı fark ettim. Sun In gibi bir ürün, papatya özlü saç açıcı olarak geçiyor. Alsam mı denesem mi derken içindeki hidrojen peroksit yüzünden almadan çıktım mağazadan. Sonradan internetten kullanıcı yorumlarını okuyunca da iyice aklıma düştü, başladım "keşke alsaydım" demeye :))


Uzungöl dönüşü dayanamadım, uğrayıp aldık. Dün gece ilk denememi yaptım, öncesindeki "Ya saçlarım turuncu olursa" korkum boşa çıktı. Zaten açık kumral olan saçlarım hala gayet açık kumral... Saç rengimde hiçbir değişiklik olmadı sadece elimde bir bölge bembeyaz olup mnik minik beyaz kabarcıklar çıkartıp ödümü patlattı, elime bunu yapar saçıma ne yapar diye korktum! Şimdilik saçlarım yerli yerinde ve uygulamadan önceki gibi görünüyor.

Beklediğim saç rengi değişimi ilk kullanımda olmadı, 3-4 kullanım sonrasında ancak değişecekse de elimi yakan bir şeyi sık sık saçıma sürmekten kaçınmalı mıyım emin olamadım bir türlü, ne dersiniz?


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?