31 Aralık, 2012

Benden


Bazı yılları yaşamak da bitirip bir kenara koymak da kolay değil. 2012 benim için o yıllardan biri. Hem hayatımın en kötü günlerini hem de en güzel günlerinin bir bölümünü kapsadı. Son bölümü güzel geçtiği için, yaşamak zorunda kaldığım üzüntüler sayesinde hayatıma daha büyük bir mutluluk ve huzur katıldığı için bu yılı iyi hatırlamaya çalışacağım.

Bu yıl en çok 'Dur bakalım, her şeyde bir hayır var' dedim, öncesindeki acı çekme kısmı zor geçse de sonunda hep öyle de çıktı. Bakalım 2013 en çok ne dedirtecek bana...

Vee bu yılın resimli bir özeti

Gezdim:



Giydim:


İçtim:

 Okudum:


Sevdim:


Sürdüm:
 En çok bu kategoriye çalışmışım :) Yedim:


Ve üzüldüm:


2013,hepimiz için 2012'den daha güzel olsun.




5 kişi üşenmeyip içini döktü:

deniz dedi ki...

Dilegine cani gonulden katiliyorum . Bu yil daha guzel gecsin. Resimlere bayildim. Ozellikle sizin resminize. Gercekten benziyordun Grace'e.

sine'mden dedi ki...

tatlım dileklerine sonuna kadar katılıyorum,2013 tüm güzellikleri katlayarak,acıları azaltarak gelsin, yasadığımız üzüntülerimizi unutturacak iyi bir milyon şey yaşansın inşallah :)) -mandalinaagaci;)

Aslı dedi ki...

İnşallah Denizcim, bu yıl hayatımızda çok şey değişecek ama dilerim hepsi güzel yönde değişir... Resimleri okuyanlar ama intagram kullanmayanlar görebilsin, bana da hatıra kalsın istedim. Çok teşekkürler, benzemiyoruz aslında ama çocukluktaki heveslerden benimkisi :)

laleninbahcesi dedi ki...

yeni yıl gönlünüzce olsun...Sevdiklerinizle dolsun taşsın...

Aslı dedi ki...

laleninbahçesi, ne güzel dilekler, umarım gerçek olurlar :) Çok teşekkür ederim!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?