30 Aralık, 2010

Essie Ojelerim Geldi

Essie'nin Adams Family setini kullanmaya başladığımdan beri gözümü diğer Essie renklerine dikmiştim. Essie Türkiye sitesine göz atayım, Limango'da indirime girmiş haydi oradan alayım derken bir türlü olmadı... Meğer kaderde can sıkıntısından, mutsuzluktan coşup bir e-bay satıcısına para kazandırmak varmış =))

Hazır canım hiçbir şey yapmak ya da kimseyle konuşmak istemiyorken kendimi interntten alışverişe verdim, e-bay üzerinden, nereden oje alabilirim diye bakınmaya başladım. Derken aklıma İnci' nin daha önce bahsettiği Essie de satan bir satıcı geldi. O sıralar Lilo'nun "Ceee" demesine saatler kalmıştı =) Söz konusu satıcıdan deneme amaçlı küçük bir sipariş verip denemeye karar verdim. Tabii o da olsun bu da olsun derken baktım bir sürü şey seçmişim! Eleye eleye sayıyı indirdim ve minik(!) siparişimi verdim.

Yurtdışından sipariş vermek, bir de o siparişin takipsiz posta ile gönderilmesini seçmek tam bir risk. Eh, ben de tam bir Küçük Emrah modundayım, ELF siparişim çoktaan kaybolduğuna inanmışım... O yüzden de paket pat diye gelince çok şaşırdım.


Paket 16 aralıkta yola çıkmış, 28 aralıkta verdiğim adrese ulaşmıştı. Kutulu ojeler olduğu gibi, kutusuz olan Going Incognito ve Madamoiselle resimdeki gibi baloncuklara sarılmış olarak zarfa konmuştu. Zarfın içi de baloncuklu olduğu için ojelerimin tamamı hasarsız olarak elime ulaştı.


Going Incognito da Madamoiselle de şişede çok güzel görünüyor bence, henüz denemedim ama tırnakta da güzel duracaklarını düşünüyorum.


Alırken en çok "acaba?" dediğim 2008'in kış renklerinden oluşan Winter Colors oldu. Daha önce açılmış olabilir mi, aradan 2 yıl geçmiş (hatta 2011'e giriyoruz 3 yıl olacak) acaba bozulma olmuş mudur diye düşündüm. Zuzu da, İnci de "Açılmamışsa birşey olmamıştır" dedi ve aldım gitti. Gerçekten de paket hiç açılmamış olarak geldi. Sadece mini boy ojelerle ile ilk karşılaşmamdı ve kendimi "bu minikler çok sevimli ama son çıkan koleksiyonuna bile 50tl versem üzülürdüm" demekten kendimi alamadım... Gerçekten de incecik mini minnacıklar.


Küçük siparişimde 2 adet Good to Go ve 1 adet Protein Base Coat vardı, onlar da hasarsız ve açılmamış olarak geldi. Dün gece Good to Go'yu denedim. Sanırım 15-20 saniyede mucizevi olarak kurumasını bekliyordum o yüzden serçe parmağımı biraz bozdum ama normalden tabii ki çok daha hızlı kurudu ve parlak kaldı. 


Eveeet işte bu da aile fotoğrafı =)

11 kişi üşenmeyip içini döktü:

serrose dedi ki...

Ohh iyi yapmissin! renkler cok guzel.iyi gunlerde sur canim

Aphraell dedi ki...

güle güle sür sürüştür canım çok güzel görünüyorlar :) hep koyu renkler ama, arada tırnaklarına nefes aldırmayı unutma sararıyolar yoksa ;) ben o yüzden ara verdim şimdi sürmüyorum yoksa kışın mürdümler, bordolar lacivertler çok güzel gidiyo :)

Aslı dedi ki...

Sergül, ebay maceralarımız daha yeni başlıyor bizim değil mi, arkası gelecek gibi =)) Teşekkürler

Aslı dedi ki...

Apharell, Selvicim zaten Adams Ailesinin bizim eve yerleşmesi de senin sayende olmuştu ;) SÖylediğin gibi elim hep koyu renklere gidiyor, mesela madamoiselle iyi güzel de şimdi hiç canım onu sürmek istemiyor mesela. Haftada bir gün (genellikle pazar..) ojesiz dolşıp dinlendirmeye çalışıyorum ama fena bozdum kafayı, ojesiz gezmek makyajsız gezmek gibi geliyor artık!!!

hersheyler dedi ki...

Aslı allah kolaylık versin valla:) oje deliliği makyajdan beter makyajda bir ürün grubuna bu kadar takıntı yapılmıyor ya da o kadar dikkat çekmiyor :) ojelerin sonu yok bence kız gelene kadar hergün ayrı renk sürüyodum şimdi yanından ayrılamadığım ve yanında da süremiyceğim için ara verdim yoksa annemlerde kalmaya gelirken koca bir çanta oje ile geldim ve evde kalanlara ağlıyodum ühühü süremiycem sizi diye:)
kazasız belasız eline geçmesine çok sevindim ojelerinin güle güle sür

Aslı dedi ki...

İnci, doğru valla aynen öyle!! Kıyafete göre oje değil ojeye göre kıyafet seçiyorum iyice cozuttum =)) Sen de Lilonun hatrına azıcık uzak kalıyorsun ama eminim acısını çıkartırsın!! Çok teşekkür ederim canım, satıcı gerçekten de çok iyiydi hemen paketledi gönderdi ve sapasağlam elime ulaştı;)

battodol dedi ki...

renkler çok güzel duruyo, burda gördükçe benim de canım çekti valla bu Essie lerden, var mıdır ki acaba burada bunlardan bi bakmam lazım :))
güle güle kullan :)

Aslı dedi ki...

battodol, Teşekkürler =) Ben bizim şehirde pastel oje görünce bile sevinmiştim ama sizin oralarda var mıdır bilemiyorum ki... En kötü ihtimalle internetten alabilirsin işte =)

YETENEK-SİZİN dedi ki...

tüm dilekleriniz gerçek, yeni yılınız kutlu olsun!♫ Sevgilerimle ♫

aile dedi ki...

merhabalar,
ojelerin hepsi çok güzel görünüyorlar, iyi günlerde kullanın, sakıncası yoksa ürünleri aldığınız ebay satıcısının ismini paylaşır mısınız?

Aslı dedi ki...

aile merhaba, satıcının adı bluebeauty168 üstelik şu anda hala yılbaşı için olan %12 indirim devam ediyor =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?