28 Eylül, 2011

Geldi!



Gümrük sorunları yüzünden gelir mi gelmez mi diye merakla beklediğim E.L.F. siparişim salı günü geldi :) 14 Eylülde yola çıkmıştı, her zamanki zamanlamasına uygun olarak 2 haftada elime ulaştı.

Neler aldığımı göstereceğim, beklemede kalın ;)

12 kişi üşenmeyip içini döktü:

Aphraell dedi ki...

yaaaay bu hepimiz için güzel haber :)

Aslı dedi ki...

Evet, ben limitimi doldurdum (yine!) ama fırça eksiği olanlar için coşmak serbest :D

Canan Bahadır dedi ki...

Merak ediyoruuuummmmmm!

Aslı dedi ki...

Yarın fotoğraflayıp koyarım bloga ;) Şu anda da hala %50 indirim var, ihtiyacın olan bir fırça-sünger birşey varsa kaçırma!

merve dedi ki...

canim hangi sitesinden siparis verdinki nasil takilmadi gümrüge :s ingiltere sitesinden siparis verince sanirim takilmiyormus youtubeda bir vlogger videosunda söylüyordu. Ordanmi verdin yoksa?

Aslı dedi ki...

Amerika sitesi zaten baştan beri Türkiye'ye gönderip yapmıyor, mecburen İngiltere'den sipariş veriyorum, aslında Amerika'dan alabilsek çok daha ucuza gelirdi ama maalesef... Gümrüğe takılmamasının sebebi içinde makyaj malzemesi olmaması, sadece fırça aldım o yüzden gönderici kozmetik firması olmasına rağmen ses çıkarmadılar muhtemelen ;)

merve dedi ki...

Anladım canım teşekkür ederim cevabın için. Acaba ingiltere sitesinden verdiğin içinde gelmiş olabilirmi? Çünkü bak bu linkteki vlogger bir mail göndermiş ve gelen cevapta türkiyeye yaptığımız gönderimlerde gümrüğe takılma sorunu olmuyor demişler. Bu haberi duyduktan sonra sipariş versemmi diye düşünüyordum. Şimdi senin paketinide görünce daha bir heycanlandım :D
http://www.youtube.com/watch?v=Kq-njVpSYGc&feature=feedu

Fırçalarınıgüle güle kullancanım. Aldıklarının yazısınıda merakla bekliyorum :)

Aslı dedi ki...

O videoyu görmemiştim, çok teşekkürler :) elfe ilk mail gönderdiğimde gönderiyoruz sorun yok, elinize ulaşmazsa da paranızı geri öderiz siz alışverişinizi yapın demişlerdi ama cesaret edememiştim... Şimdi şu project pan kararını almamış olsaydım hazır %50 indirim de devam ederken denerdim valla :D

merve dedi ki...

Bende sabah bir mail gönderdim muhtemelen bende aynı cevabı alacağım. Cevap gelsinde bende elfleneyim :))))

Gizem dedi ki...

Haydi nerde post?Merak içindeyimm :)

Aslı dedi ki...

Yayınladım az önce ;) Ta geçen pazar çekmiştim fotoğrafları ama bir türlü yazamadım yine...

Aslı dedi ki...

Aynı cevabı mı verdiler, nasıl sonuçlandı? ELFlendin mi :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?