13 Şubat, 2012

Project Pan-Güncelleme-2

Geçen yılın son aylarında başladığım project pan satın alma kısıtlamasını dele dele de olsa devam ediyor. Önce tamamen  bitenler:


 

Rexona bittikçe yeniden alacağım bir deodorant,

Liberté ise ilk denemede çok ağır olduğunu düşünsem de dakikalar geçtikçe daha güzel kokan, kalıcı ve bence güzel bir kış parfümü. İndirimlerde karşılaşırsak (ve evde ona yer varsa!) tekrar alınabilir,


En hızlı bitirdiğim ürünler makyaj pamukları herhalde... İki marka da ne çok güzel ne de çok kötü; zaten ben de bu konuda pek seçici sayılmam...


FlorMar asansörlü göz kalemi, sıradan bir yeşil rengi vardı ve asansör mekanzması yüzünden azıcık fazla açsam hemen ucu kopup gidiyordu... FlorMar göz kalemlerini sevsem de bundan sonra asansörlü seriden bir ürün alacağımı sanmıyorum; tercihimi ultra serisinden yaparım herhalde.

Maybelline Volum Express Lift-Up, Maybelline rimellerini genel olarak seviyorum ama bu rimel uzatma, kıvırma ve dolgunlaştırma konusunda markanın diğer rimellerinden geride. Bir de bendeki üründen mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama kuruma ve topaklanma aşamasına fazla hızlı geçti, tekrar alacağımı sanmıyorum.


Vichy Normaderm' i ilk kullanmaya başladığımda (belki de havalar sıcak olduğundan) pek hoşuma gitmemişti ve bir kenara atmıştım. Geçtiğimiz aylarda tekrar kullanmaya başladığımda o kadar da kötü gelmedi; elime ilk sıktığımda beklediğimden yoğun bir yapısı oluyor ama yüzde yağlı ya da rahatsız edici bir his bırakmıyor. Ne çok hafif ne de çok ağır bir krem, ortalama bir nemlendirici bence. Evdeki tüm kremlerim biterse belki bir gün tekrar karşılaşırız.



The Body Shop Vitamin E Göz Kremi, bu krem maalesef tam bitemeden çöpe gitti çünkü aniden fena ve ağır bir şekilde kokmaya başladı. ' al 1 öde kampanyasından almıştım şimdi ikincisini kullanıyorum. Normalde hafif bir göz kremi, kırışıklık varsa giderecek tarzda olmasa da önlem ve kuruluğu gidermek için alınabilir.

The Body Shop Tea Tree serisinden koccaman yüz yıkama jelim de bitti ama henüz fotoğraflayamadım.

Maybelline Affinitone pudram, Max Factor Creme Puff, Nivea Nemlendiricim de bitmek üzere; azimle devam :D

6 kişi üşenmeyip içini döktü:

tuguna dedi ki...

yine epey bir sey bitirmissin, ben cilt ve vucut bakim urunlerini cok cabuk bitirsem de makyaj malzemelerim bitmek bilmiyor:(

Aslı dedi ki...

Yavaş yavaş ilerleme çalışıyorum ama dediğin gibi o rujlar falan eksilmek bilmiyor!

Kozmetik Dosyası dedi ki...

oohh ne güzel bitirmişsin bisürü şey boş ürünler gördükçe içim açılıyor:)

luzumsuzisleruzmani dedi ki...

parfümü merak ettim :)
pamuk konusunda gratiste satılanları öneririm canım;diğerlerinden baya farklı :)
göz kremini başka bloglarda okudum,ama almıyorum yeterli olmaz diye :/
çekilişime,bloguma konuk yazar olman için beklerim ;
http://luzumsuzisleruzmani.blogspot.com/2012/02/hediye-cekilisi-herkesin-bir-blog.html

Aslı dedi ki...

Eğer bir yerlerde deneme fırsatın olursa bir bak istersen; ilk anda ağır bir koku gibi ama zaman geçtikçe aldığı hali ben çok sevdim :) Gratis'in pamuklarını hiç denememiştim, elimdekileri bitirince denemek için aklımda olacaklar ;) Yazını okudum canım, pek çalışkan bir blogger olmasam da katılmaya çalışacağım!

Aslı dedi ki...

Hiç sorma, bittikçe inanılmaz mutlu oluyorum ben de :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?