05 Ocak, 2010

37 numara?

Önceki akşam Dijitürk'ün hatırlamadığım bir kanalında http://www.37numara.com/ adresindeki ayakkabılar ile ilgili bir çekimin sonuna yetiştim. Kısa bot ihtiyacım da olduğu için web sitelerine bir göz atayım dedim ama programda tanıtılandan farklıydı... Hakkımızda bölümünde yazanlar ise şunlar:

"37numara.com tescili alınmış bir markadır. Yukarıdaki resmi olan İstanbul'daki ayakkabı mağazamızda spot satış yapmaktayız. Biz markaların elinde kalan tek ayakkabıları alıyoruz , markalara imalat yapan ya da yurtdışından ayakkabı ithal eden firmalardan spot ayakkabı toplayarak en ucuz fiyatlara sizlere sunabiliyoruz.Bundan dolayı da markalarda ki aynı ürünü en az yarı yarıya veya üçte bir fiyatına sizlere sunabilmekteyiz. .Sitede sadece 37 numara olmasının da sebebi fuar ayakkabısı dediğimiz model çalışmalarını almamız. Yalnız en önemlisi biz bu ayakkabıları toplarken derilerinin hakiki deri olmasına daha da önemlisi 1. kalite deri kullanılan Türkiye'deki ünlü markalara yapılan ürünler olmasını dikkat ediyoruz.

Yurt dışına yapan bir firmanınürünlerini de alarak Türkiye'de sadece bizde olan bazı ürünlerin, çok ünlü markalardaki ürünlerden bile çok dafa fazla kalitede olduğunu ancak bir ürünaldığınızda göreceksiniz....Her gün ürün geldiğinden her gün de yeni ürün eklemekteyiz. Eğer bir ayakkabı hastalığınız varsa çok sık takip etmenizi tavsiye ederiz. Yalnız ürünlerin % 90' ı tek olduğundan hem mağazamızda hem de sitemizde satıldığından beğendiğiniz ürünü kaçırmamanızı da tavsiye ederiz.

Bankaların kullandığı SSL güvenlik sistemi sayesinde sitemizde güvenli alışverişi hem de ürünlerimize % 100 güvenmemiz sayesinde gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz... Müşteri memnuniyetini ispatlamamız adına gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz... "
 
Ayakkabıların bazıları hoş ve hakiki deri yazıyor ama topukları kalitesiz gibi göründü bana... Acaba yazılanlar veya söylenenler ne kadar doğru?Bir de "Basında biz" bölümleri bommmboş? Daha önce bu siteden alışveriş yapan ya da konu hakkında fikri olan varsa benimle e-posta ya da yorum yoluyla iletişime geçebilir mi acaba?

11 kişi üşenmeyip içini döktü:

denizse dedi ki...

bu ayakkabılar benim çok hoşuma gitti ama şimdi hepsi 37 numara mı!çok üzücüü!

sesiber dedi ki...

aaa bi gidip bakayım

Aslı dedi ki...

Denizse, bazı modellerde sadece 37 var ama bazılarında diğer numaralar da mevcut, altta başka numarası da varsa not düşülmüş.

Sesiber, sen de bir bak bakalım nasıl bulacaksın?

sesiber dedi ki...

baktım, öyle gözüm kalan birşey olmadı açıkçası. 37 giyiyorum aslında ama piyasada çok cıcığı çıkmış modeller çoğu.

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

şimdi sitenin reklamını yapmak gibi olmasın ama önemli markalarla aynı alış veriş sistemini kullandıklarını söyleyebilrim.

http://www.hemenal.com/referanslar/

bilge0411 dedi ki...

merhaba,
be daha dün aldım oradan ve internet üzerinden, ankara'ya 1 günde yolladılar şimdi giydim, ve sanırım kış boyu bu ayakkabıyı giyeceğğim, gerçekten süper, platform topuk olmasına rağmen çoook rahat:)

ayakkabılar genelde 37 numara (adından belli olduğu gibi) ama benim aldığım 36 cuk oldu :)

tavsiye ederim olmazsa iade şansınızın da olduğunu söylediler, ben memnun kaldım tavsiye ederim :)

Aslı dedi ki...

Bilge, hangi modeli aldın acaba? Çoğu model dikkatimi çekmedi ama... Bazıları olabilir gibi geldi...

bilge0411 dedi ki...

http://www.37numara.com/?urun-detay_763_Aci_Kahve_Taba_Garnitur_Hakiki_Deri_Platform_Taban_Bagcikli_Bayan_Ayakkabi.html benim aldığım bu, birebir resimdeki kadar güzel.
ve ayağımın 35 numara olduğunu söylemiştim 36 numara sipariş etmiştim nasıl olsa bot kalın çorap ile giyebilirim die, içinde kalıp koyup yollamışlar 36 nın tam geldi :)

35 isteseydim de 5 gün içinde yaptırıp yollayabileceklerini söylemişlerdi, ben sabredemezdim :)

ama çok azında numara opsiyonu var malesef geneli 37 numara

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

38,5 da olsa keşke

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

38,5 da olsa keşke

gizem dedi ki...

harika ayakkabıların olduğu bir site tavsiyesi www.istanbulkadini.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?