05 Nisan, 2010

5.99 Etkisi


Aslında sadece gezip çıkacaktım, ama bu pudra rengi bluzü görünce gözüm takıldı... Rengi alttaki renkte daha iyi görünüyor. Fiyatı da 5.99 olunca almaya karar verdim:) Sonra bedenine bakayım derken etikette yazan harflerin H ve M ye markanın da H&M 'e benzediğini fark ettim :))




Bunlarda marka olarak Denim CO yazıyor. Duymamıştım bile:)) Ama üsttekinin rengi, alttakinin de deseni ve kot şortla ve lacivert-siyah taytla birleştirilmiş görüntüleri bu ikisini de kasaya ışınladı.



Bunun marka etiketinde DIDI yazıyor ama daha önce öyle bir marka duymamıştım. Bu aslında tunik uzunluğunda ama muhtemelen benim için yazlıkta bikini üzerine elbise gibi giyilecek bir kısa elbise olacak. Zaten giyince mavi,beyaz çizgili bölüm etek gibi görünüyor. 

Her biri 5.99 olunca herhangi bir suçluluk duygusu da bırakmadan dolabımdaki yerlerini aldılar!

11 kişi üşenmeyip içini döktü:

deniz dedi ki...

çok güzeller Aslı güle güle kullan. bende böyle ucuz ucuz marka şeyler bulduğumda çok seviniyorum.

mughetto dedi ki...

Süperler.
İstanbulun pazarcıları orayada mı geldi :)
Denim Co. benim pazarda sık rastladığım bir markadır. :))
En çok renkleri ve desenleri sebebiyle ilk 3üne bayıldım.

Selfet dedi ki...

Hepsii süper gerçekten alınmıcak,alınıp da giyilmicek gibi deiller ki :)Ahh şu psikilojik fiyatlama yokmu o noktandan sonraki .999 lar yokmuu neler aldırmıyor bisee :) Hepsini güsel günlerinde giyyy :)

nohut oda dedi ki...

güle güle kullanın,fıyat boyle olunca gıymese bıle alası gelıyor ınsanın degıl mı ahh alısverıs tutkumuz yokmu:)

Aslı dedi ki...

Deniz, teşekkür ederim! İnsan o gün çok önemli birşey bulmuş gibi dolanıyor ortalıkta değil mi:))

Mughetto, buraya dışarıdan alakasız görünen bir mağaza açılmıştı orada karşıma çıktı bunlar. İstanbul'a ve pazara gidemiyorum diye üzülmeme de pek gerek kalmadı böylece:) Teşekkürler;)

Selfet,bir yandan söyleniyordum "Bak 6 değil 5.99muş illa ki .99 etkisi yapacaklar" diye :)) Yani sonuçta kasaya ilerlerken ne kadar tutacağına bakarken 6 üzerinden hesaplıyoruz değil mi ama! Kasiyer de o 1 kuruşları para üstü diye vermiyor tabii:)) Çok teşekkürler!

Nohut Oda, sağol ama sorma valla alışveriş zaten hastalık, bir de böyle ucuz fiyatlar-indirimler araya girince iş çığrından çıkıyor!

Mavi Masal dedi ki...

Hepsi çok şık.Fiyatları da gerçekten uygunmuş.Güle güle giyin.

cemre dedi ki...

süper ilk resimdekinden bendede var güle güle kullan canım:)

Moda-Yemektarifleri dedi ki...

tatlım nerede mağaza merak ettim...

Aslı dedi ki...

Mavi Masal çok teşekkür ederim, fiyatları gerçekten ucuz oldu:)

Aslı dedi ki...

Cemre, teşekkür ederim:) Bizimki de sanal pişti oldu değil mi :)) Beyaz ya da kot kapri-şort-pantolonla giyerim diye düşündüm ama sende de değişik fikirler varsa beklerim;)

Aslı dedi ki...

Moda-Yemektarifleri, İstanbuldan 1000kmden de daha uzakta yaşıyorum, sanıyorum benim mağaza senin işine yaramayacaktır:) Ama beğendiğin birşey olursa gönderirim sana;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?