22 Nisan, 2010

Bloglar Renklensin!


Yarın sadece çocuklar için değil tüm çocuk-severler için bayram aslında :) Eh, çocuklar rengarenk, ağaçlar rengarenk, doğa rengarekken bloglarımıza da renk gelmese olmazdı! Nasıl mı? 23nisanblog.com anlatsın...

"Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan'da bloglarımızı çocuklara bırakıyoruz!

Bu sene ikincisini hayata geçirmeye başladığımız Türkiye'nin en büyük kollektif sosyal medya sorumluluk kampanyasıyla blog yazarları bu yıl da 23 Nisan'da bir günlüğüne hem o günün anlam ve önemini yaşatmak, hem de çocuklara yazma ve paylaşma sevgisini aşılamak için bloglarını çocuklara bırakıyorlar.

Geçen sene olduğu gibi bizi destekleyen ve katılmak isteyen blog sahipleri kendi bloglarında bu kampanyayla ilgili bannerları yayınlayabilirler.

Çocuklarımız yer alacakları bloglarda sadece yazarak değil, çizerek ya da yazma çağında değillerse onlara ait videolarını paylaşarak da bu projede yer alabiliyorlar. Sadece ülkemizde değil yabancı blog yazarlarına da Dünya'da çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan'da aynı etkinliğe katılmaları için çağrıda bulunuyoruz.

Hatırlarsanız geçen yıl 23 Nisan'da Tüm Bloglar Çocukların projesine Tohum Otizm Vakfı'ndaki çocuklarımız da dahil olmuşlardı :) 23 Nisan'da blogunu paylaşmak isteyenlerle çocuklarımız yazılarını, resimlerini, fotoğraflarını paylaşmaktan büyük mutluluk duymuşlardı. Bu yıl da yine projemizde yer alıyorlar.

Yine bu yıl da Tohum Otizm Vakfı'ndaki çocuklarımızla projeye katılarak destek olan blog yazarları, aynı zamanda Nisan'da başlayan "Otizm Farkındalık Ayı" etkinliklerine de 23 Nisan vesilesiyle destek olmuş olacaklar.:) "

2 kişi üşenmeyip içini döktü:

Yeşim dedi ki...

Çok güzel bir uygulamaymış, keşke daha önce haberim olsaydı. Seneye inşallah. Aslıcığım teşekkürler sayende haberdar oldum :)

Aslı dedi ki...

Yeşimcim bu yıl ben de yapamamış oldum ama seneye inşallah yaparız;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?