23 Mart, 2011

Canlı Cenaze



Dün spor salonundan çıkarken ağlamamla sonuçlanan yorgunluk patlamasının sebebi son günlerde gazetelerde yer bulan "Canlı Cenaze Sendromu" olabilir mi acaba? Şaka bir yana pazar günü yattığım yerden kalkamama, sabahları uyanamamama, daha spor yaparken yorgunluktan sürünmeme sebep olan bahar yorgunluğu artık hayatımdan çıkıp gitse çok sevineceğim...

Koyu renk kıyafetleri atıp, yazlık kıyafetlerimi giymek ve rengarenk ojelerimi sürüp enerji patlaması yaşamak istiyorum! Beni duyuyor musun yerlede sürünen bünyem?

2 kişi üşenmeyip içini döktü:

zeynep dedi ki...

Aslı bu neyse ki geçici bir durum.. Üstesinden geliniyor hiç korkma..
Uykunu iyi almaya çalışmalısın.. Güne de erken başlarsan daha bir enerjik oluyorsun..bizi tüketen biraz da şu boğaz ağrıları oluyor fazla bağırmak da enerjiyi alıp götürüyor:)

Bir de ben sana geldim mi, sayfana:) uzunn uzunnn yazasım geliyor neden bilmiyorum kendimi misafirlikte hissediyorum:))

Aslı dedi ki...

İnşallah Zeynepcim, günlerdir sürünüyorum ortalıklarda... Boğaz ağrısı konusunda kesinlikle haklısın, özellikle 8. sınıflardan sonra konuşmaya mecalim kalmamış oluyor... Biraz da yaşattıkları gerginlik yüzünden tabii...

Bu arada ben de sana gelince beyaz beyaz evine çay içmeye sohbet etmeye gelmiş gibi hissediyorum o yüzden de aynı söylediğin gibi uzuuun uzun aklımdan geçen herşeyi yazasım geliyor :)) Senin de öyle hissettiğini okuyunca inanılmaz mutlu oldum :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?