22 Temmuz, 2010

1 Alana 1 Bedava!

Hatırlarsanız kış aylarında neredeyse bütün bloglar Eyüp Sabri Tuncer'in yaptığı bir kampanya ile aldığımız Parfume Jewels ürünlerini yazmıştı.

EST yine bir kampanya yapmış ve19.50'ye iki set birden (6 parça ediyor) alabiliyorsunuz. Boyutlar çok büyük olduğu için ben bendeki setleri değil bitirmek yarılayamadım bile ama önceki kampanyayı kaçıran ya da yaz için güzel kokulu kremler ve body splash almak isteyen varsa buraya tıklaması yeterli :) KOkular hakkında bilgi almak isterseniz ise yorumlarda merak ettiğiniz seti sorabilirsiniz:)


9 kişi üşenmeyip içini döktü:

Betul dedi ki...

ben hot kisses almistim. kokusunu hic begenmedim :( oldugu gibi duruyor:)

Aslı dedi ki...

Bende Cherry Pie ve Cutti Pie var. Cherry Pie yaza uygun bir koku olduğundan bu aralar onu sık sık kullanıyorum ama Cutti Pie daha kışlık bir koku bence o yüzden onu sonbahar ve kış aylarına ayırdım:) Hot kisses ağır bir koku mu?

ŞIKELLA dedi ki...

bende henüz bitiremedim tatlım

Aslı dedi ki...

Şıkella, benimkiler de hiç bitecek gibi görünmüyor:)

Betul dedi ki...

evet baya agir bence/

Aslı dedi ki...

Hmmm şanssızlık olmuş o zaman... Beğenecek birini tanıyorsan hediye et bari, öyle parfümler seven insanlar tanıyorum ki elbet onu da sevecek biri çıkar. Yalnız yakın tanıdığın biri olmasın ki tekrar kokuya maruz kalma:))

Aphraell dedi ki...

ilk set olarak limonluyu almayı şart koşmuşlar ikinciyi bedavaya almak için, sanırım limonludan ellerinde çok fazla kalmış :)))

Aslı dedi ki...

A aaa satın alma bölümüne kadar hiç bahsetmiyorlar ama bundan! İyi ama limon limon kokmak istesek zaten kolonya sürünür en azından biraz da serinlemiş oluruz?!

Anonymous dedi ki...

Good post and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?