29 Temmuz, 2010

Tatil için Ucuz Kozmetik Ürünler



Sizi bilmem ama ben tatile fazla eşya götürmeyi sevsem de seyahat boyunca onları taşımaya, özellikte de tatil boyu alınanlar dönüşte bavullara sığmayınca kozmetik ürünlerimi orada bırakıp yola çıkıyorum. O yüzden bu yıl iç rahatlığıyla gözden çıkarabileceğim ürünlerle yola çıkmaya karar verdim.

Bim'in yarın başlayacak olan kampanyasındaki birkaç ürün cumartesi benimle birlikte yolculuğa çıkacak.

 Kampanyada:

*Golden Rose maskara, ruj, parlatıcı, dipliner, lipgloss ve allık ise her biri 2.25 olacakmış.Maskarasını kullanıyorum, fiyatına göre iyi bence.

* Garnier sivilce karşıtı roll-on ve kafeinli göz roll-on 6.45TL. Bende ikisi de zaten var, sivilceler için olan bence işe yarıyor ama göz için olan konusunda kararsızım. Yine de özellikle tatilde geç yatanlar, alkol alıp şiş gözlerle uyananlar ve hala denemeyip merak edenler için bir seçenek olabilir.


* Dove saç serumu ve ısıya karşı koruyucu spreyin her biri 4.95. Ben de Elidor'un dalgalı saçlar için saç köpüğü gelecek ve 4.95 olacakmış ondan alacağım.

* Colgate'in pilli diş fırçası, 6.95. Ben kullanıyorum, memnunum:) Fiyatı da piyasanın altında.

*Veet 40lı bant 6.95 ve krem 12.95. Eh, uzun tatillere lazım;)


*Tatile çıkarken genelde unutulan törpü, tırnak makası, cımbız gibi şeyler de 0.95.


Bir göz atmak isterseniz yarın 9.00dan itibaren BİM'e uğramanız yeterli:)

Görsel

5 kişi üşenmeyip içini döktü:

deniz dedi ki...

Pilli diş fırçasını almam gerekiyor öğlen tatilinde bimdeyim.Umarım kalır.

deniz dedi ki...

Aslı, biraz önce kalktım yakındaki bime gideyim dedim. Kapının önündeki kalabalığa inanamadım.Kapılarda açılmamış.Gerisin geri döndüm. Benim uygun fiyata bişeyler almam mümkün değil.

Aslı dedi ki...

Deniz, üzüldüm canım yaa... O sıcakta ve kalabalıkta hamile hamile beklemediğin iyi olmuş ama, 12'ye doğru bir daha uğrarsın istersen? Ama diş fırçasının biteceğini sanmıyorum, inşallah kalır:) Ben de saç köpüğü, besleyici, allık ve ruj aldım. O sırada millet akın akın geliyordu içeriye, hemen oyalanmadan kasaya gidip kaçtım resmen:))

deniz dedi ki...

Aslı öğle tatilinde gittim ve hem kendime hemde eşime diş fırçası aldım. son 4 tane kalmıştı.almadığım bir takım şeylerde de gözüm kaldı. iş çıkışında bir daha uğrayabilirim.

Aslı dedi ki...

Ooo çok sevindim:) Ruj almayı düşünürsen kokusuna bakıp öyle karar ver istersen, bence çok ağır ve yağlı bir kokusu var ben rahatsız oldum.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?