12 Mayıs, 2010

Biraz Piknik, Biraz Yıldönümü, Biraz Hediye...

Birkaç gündür kendimizi şımartmakla meşgulüz. Pazar sabahı Migros'taki 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlanarak şımarmaya başladım, hatta kendimi biraz fazla şımartmış da olabilirim:) Neutrogena sayemde satışları patlattı bu sene:P


Öncelikle fırsat bulup da ekleyemediğim kitap çantasını anlatayım. Eşimin annesine anneler günü hediyesi olarak okuduğu kitapları çantasına koyduğunda zarar görmesinler diye bir kitap çantası yapmıştım. Okuduğu kitapta kırışıklık oluşmasın, bir şey bulaşmasın diye günlük çantasına koyarken huzursuz oluyordu, ben de aynı sorunu yaşıyorum zaten. Bu kitap çantası fikri hoşuma gitti, değişik modellerini yapmayı planlıyorum :)

Anneler günü diye bu haftaki brunch bahçeye, yeşilliklere hazırlanmıştı. Askeri alan olduğu için çekim yapamadım ama sarmalı dolmalı bir kahvaltı, üstelik de yeşillikte olunca insanın içini (ve iştahını) açıyor.


Eh, güneşi gördük ya resimde gördüğünüz yere gidip attık sandalyelerimizi. 


Derenin şırıltısında bol oksijen alarak Küçük Arı adlı kitabı okumaya başladım. Bakalım gerçekten de Uçurtma Avcısı kadar güzel mi?



Sizin şehirlerinizde de çiçekler ancak asfaltları birbirinden ayırmak ya da kenarlarını süslemek için mi var? Ya da beton balkonlarımızı bahçeye benzetmek için? Şu güzellikleri görünce insana o çiçekler vazodaki plastikler gibi gelmiyor mu?


Ne güzel bir mavi değil mi:)



Üzerine de o dereden tutulan alabalıkları tereyağında pişirip yedik:) Sonra da keyif çayı! Hatırladıkça gevşiyorum:))

Çiçek-böcek-piknik derken pazartesi yani 10 Mayısta tanışma yıldönümümüzü kutladık. Normalde insanlar yaşgünü, evlenme yıldönümü kutlar ama biz nedense o günleri fazla ciddiye almayıp hep 10 mayısı önemsedik, hatta alyanslarımızda da evlilik ya da nişan tarihimiz değil tanışma tarihimiz var:)

İşte böyleee... Daha anlatacaklarım var ama onlar da bir dahaki yazıya artık:)

10 kişi üşenmeyip içini döktü:

benden, bizden... dedi ki...

süper bir gün olduğu fotoğraflardan belli, ne güzel!

deniz dedi ki...

balıklara ve kara demlikle demlenmiş çaya bayıldım.bende istiyorum.

nazo dedi ki...

Şuan okulda olmayıp, o balıkları yemeyi, çimlerde debelenmeyi, kitap okumayı o kadar çok isterdim ki.. Offff ki ne offf :))
Kitap kılıfı süper bir fikir ve ben tam da bugün düşündüm. Kitabımın ön kapağı kırışmış çantamda. İlk keçe geldi aklıma. Keçe de çantada tülenebiliyor, kumaştan dikmek lazım ya da anneye diktirmek :))
Seninkinde ki melek kıza bayıldımmm.. Kumaşın üzeri keçeyle süslenebilir böyle..
Mavi çiçekli resmi de çok sevdiğimi söyleyerek yorumuma son veriyorum :)))
Sevgiler..

Aslı dedi ki...

Pericim, gerçekten öyleydi!

Deniiiz, ben de senin o uzun tatilinden istiyorum! Hava alanımız bakımda olduğu için ancak böyle yakınlardaki piknik alanlarına kaçabiliyoruz...

N@azo, sen de benim aklımı okumuşsun çünkü dün kumaştan bir kılıf dikmeye başladım bile:)) Keçe de aslında fazla sorun yaratmıyor çünkü tamamen keçeden diktiğim telefon kılfım sürekli sürünüyor ortalıkta ama çok az tüylendi. Yine de dediğin gibi yıkanabilecek, hiç tüylenmeyecek ve hatta isteğe göre mini çanta olarak kullanılabilecek bir kitap çantası dikmeye çalışıyorum bakalım ortaya ne çıkacak... Ben de milli eğitimin deneme sınavından çıktım şimdi, o çantayı dikmeye çalışmak için eve koşturdum:)) Tek sorun mini dikiş makinemin 5dk da 1 durması ve benim çok acemi olmam!

April dedi ki...

İşte hayalim bu! Harika bir gün olmuştur eminim...:)

Aslı dedi ki...

April, inşallah yakın zamanda senin de hayalin gerçek olur:)

Stil Direktoru dedi ki...

Bayıldım sade huzur dolu. Bu günlerin hepimiz için daha çok olması umudu ile...

Aslı dedi ki...

Gerçekten de bu tür yerler insanın hafta içinde biriktirdiği huzursuzlukları boşaltmasına yarıyor, ben bizim psikiyatristi ancak böyle yerlerde deşarj edebiliyorum zaten:)) Büyük şehirlerde zor ama yine de ben de herkes için böyle günlerin çok olmasını umuyorum:)

bir güzel çift dedi ki...

Fotoğraflara bakmak bile içimi açtı.ne kadar güzel :) birlikte nice 10 mayıslara erişin inşallah...

Aslı dedi ki...

BGÇ, teşekkürler! Sizin de birlikte bol bol yıldönümleriniz olsun inşallah;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?