12 Ekim, 2010

Essie: Adams Family-Mortica's Nails





Bir gün maillerimi kontrol ederken bir baktım: Selvi, Zuzu'nun bloguna bir göz at, senin için bir sürpriz var orada diyor! Meğer Zuzu'nun çantasının içindekilerden biri de Essie'nin The Adams Family müzikali için sadece 5000 tane olarak ürettiği, 200 tanesi Türkiye'de satışa sunulan Mortica's Nails setiymiş ve beni bekliyormuş!!! 



Buraya tıklayarak müziğimizi açalım ve bakalım neler varmış Mortica'nın tırnaklarında: gece mavisi Midnight Tango, kemik beyazı Bone Chilling White ve koyu kan kırmızısı Blood Curdling Red. Gerçekten de tam onun renkleri =)





Dün siyah bluz, siyah kot ve krem rengi trençkotumu giymiştim. Bu kıyafetle koyu kan kırmızısı iyi gider deyip Blood Curdling Red'i sürdüm. Tek kat sürümde tam kan rengi verdi:



Aslında tek kat rengi çok hoşuma gitti ama merak edip ikinci katı da sürdüm. Renk biraz pıhtılaşmaya başlamış bir kan rengine dönüştü =)) 


Kan kırmızısı merakımı giderdim, sıra gece mavisinde. Onu da önümüzdeki günlerde sürüp paylaşacağım. 

Essie ojelerde en çok dikkatimi çeken sürerken çizgi çizgi olmayan kolay sürümü, hızlı kuruması ve ikinci katı sürünce hamurlaşma yapmaması oldu. Yine de rengi sürdükten sonra şeffaf bir oje ile üzerinden geçmek lazım çünkü diğer markalar kadar hızlı olmasa da uçlardan hafif soyulmalar olabiliyor.

Bu seti ya da Essie'nin diğer renklerini görmek isterseniz tık tık.

Oje canavarı Zuzu'ya ve uzun süredir kendini özleten Selvi'ye açık renkli yazlık ojelerimi sildirip tırnaklarıma özlediğim kış renklerini getirdikleri için teşekkürler =)


8 kişi üşenmeyip içini döktü:

nazo dedi ki...

vuuuu süper renk. en sevdiğim oje rengi. güle güle kullan şekercim..
ben de pastel gece mavisini sürmüştüm hafta sonu, çıkarınca mavi mavi kaldı kenarlar. şimdi kırmızı oje var ama maviler hala geçmedi :(

Aslı dedi ki...

Çok teşekkür ederim N@azocum =) Ben de çok seviyorum bu bordoyu ama bir dahaki sefer tek kat sürüp tam kan rengi kullanacağım;) Pastelin o mavisi bende hiç boyama yapmadı şimdiye kadar, asetonundan kaynaklanıyor olabilir aslında. Yine de garanti olsun dersen altına tek kat şeffaf oje sürebilirsin, ben FlorMar bordosundan korunmak için öyle yapıyordum:))

deniz dedi ki...

Tek kat rengi çok hoş.bende alabilirim.şimdiye kadar kımızı ojem olmadı galiba. Ben hep pastel açık renkleri tercih ederim. Bu arada şehir sıcak galiba. Ben trenckotu es geçip direkt paltomu giydim. s

Aslı dedi ki...

Denizcim, kırmızı oje insana enerji veriyor sanki, iyi hissettiriyor. Yine de kırmızı oje sürdüğümde genelde siyah ağırlıklı giyinip kıyafetleri sade tutuyorum... Sabah ben de elimi kabana attım ama abartmayayım deyip trençkotu giydim, günün geriye kalanında da pişman olup hata yaptım deyip durdum:)) Çok soğuk Deniz ya, grip oldum iyileşemiyorum bir türlü... Kaloriferler dün yanacaktı güya, hala battaniyeyle oturuyorum maalesef...

Lokum Hanim dedi ki...

Canim mutlu gunlerde kullan =) Sana cok yakismis diger renkleride bir heyecan bekliyorum ben =)

deniz dedi ki...

Geçmiş olsun Aslı.Öğrendiğim iyi oldu yarın şehirde olacağım.Kabanımı giyeyim.Kalorifer olayı deme bana. Hani evim sıcacıktı ya bugün kalorifer kazanına bişey olmuş. İnş çabuk yaparlar. Allahım bir yeri düzeltiyoruz diğer yer bozuluyor.

Aslı dedi ki...

Zuzucum çok teşekkür ederim =) Heyecanla gelmesini bekledik, artık tek tek deneme zamanı! Beyaz elde kırmızı-bordo tonlarını ben de seviyorum, bu kan kırmızısı da gerçekten çok hoş. Biraz da parmaklarım ve tırnak yapım uzun olsa iyi olacakmış ama maalesef çocukluktan beri boyum uzadı parmaklarım aynı boyda kaldı=)) Gece mavisini ben de çok merak ediyorum, bu hafta onu da denerim;)

Aslı dedi ki...

Deniz, bir güneş çıkıyor bir yağmur yağıyor kaç gündür ona göre giyin canım. Hatta şemsiye de al istersen ne olur ne olmaz. Evin sıcağına nazar değdirdik desene, umarım en kısa zamanda tekrar ısınırsınız... Bizim de kalorifer bugün nihayet yandı ama ben hala hasta olduğum için hala üşüyorum...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Kim o?